PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Om

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

Mit navn er Irene Birk og jeg er kvinden bag strikkepindene på www.KnittingDane.com. I kender mig måske allerede fra www.PaaPinden.dk.

Som titlen siger: I'm a Dane and I'm Knitting (jeg er dansker og jeg strikker) - faktisk strikker jeg ret meget. Alt hvad jeg kommer forbi, risikerer en omgang strik. For eksempel er det, som I ser her, gået ud over min datters barnevogn.

Hjemmestrikket barnevogn

Min passion for strik har resulteret i www.PaaPinden.dk, hvor jeg siden 2007 har delt min glæde ved strik og strikketeknikker. På siden har jeg samlet videoer og billedvejledninger til at hjælpe dig godt igennem de udfordringer strikketøjet kan byde på. Siden indeholder også en blog, hvor jeg deler mine egne projekter.

Tanken med www.KnittingDane.com er at få oversætte www.PaaPinden.dk til det engelsk talende folk. Som en begyndelse flytter jeg alle mine strikkeopskrifter fra www.ibirk.dk til denne side.

 

En  lille smule om mig selv
Jeg er velsignet med 4 lækre tøser og en skøn husbond. Vi bor i den smukke by Sønderborg på Als.

Jeg elsker at strikke og lege med koder. Jeg er uddannet bygningsingeniør. I min fritid dykker jeg ned i php-koder, drupalsites og strikketeknikker. Resultatet har indtil videre været  www.paapinden.dk, men nu er www.knittingdane.com ved at rulle ud.