PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Lige tids nok til sneens komme

Posted by KnittingDane on fre, 2013-12-06 17:23

Så blev min Leftie færdig - lige tids nok til sneens komme.

Jeg var lidt nervøs for om den blev for lille til at varme om halsen, men det er intet problem. Man kan selvfølgelig bare strikke den længere, da det automatisk også gør den bredere på midten, men jeg bryder mig ikke om, at sjaler/tørklæder bliver alt for lange. Man skulle jo nødigt hænge fast i et eller andet.

Min Leftie

Opskriften findes på både engelsk, tysk og svensk (og flere sprog) på ravelry, men desværre ikke dansk. Men som nævnt i sidste indlæg, er denne opskrift ganske simpel, hvis du har mod på engelske opskrifter. Har du styr på ret og vrang er eneste supplerende teknik benyttet venderækker.

Hjælp til oversættelser kan findes her: Strikkeordbogen.

Og så lige et sidste billede i fuld størrelse.

Min Leftie i fuld længde

Kommentarer

Indsendt af Hanne Mosbech den

Hej
Sikke et lækkert og flot tørklæde. Det vil jeg forsøge mig med.Ser ud til at være en opskrift, som er god at starte ud med, når man ikke er vant til engelske opskrifter.

Tak for en super hjemmeside med mange gode strikketips.

Hilsen Hanne

Indsendt af Helle Bochsen den

Den skal bestemt prøves, har købt mønstret nu.
Hilsen
Helle